Güneyyurt (Gargara) Kitabı Kalkınma Bakanımız Lütfi Elvan'a Sunuldu








KONYA TAŞELİ DERNEKLERİ PLATFORMUNDAN KALKINMA BAKANINA ZİYARET

 2016 yılında yapılan hükümet değişikliğinde Ak parti hükümeti sayın başbakan Binali yıldırım başkanlığında oluşarak Ermenekli Sayın Lütfi Elvan da kalkınma bakanlığına getirilmişti.

Taşeli Platformunu oluşturan dokuz dernek aramızda karar alarak sayın bakanımızı ziyaret edip hayırlı olsuna gitmeye anlaştık bu konuda Konya Ermenekliler derneği inisiyatif alarak platform adına randevu işlerini tamamladı.

Aralarında Güneyyurtlular Derneği başkanı olarak şahsımın ve dernek yönetiminden Hasan Kızılcanın da bulunduğu Taşeli Platformunu oluşturan dokuz dernekten 16 kişi Ankara yolundaydık artık, saat tam dörtte navigasyonun yol göstermesiyle arabamız Bakanlıklardaki Kalkınma Bakanlığının kapısındaydı.
Görevliler arabamızı uygun yere park ettikten sonra sayın bakan hemşerimiz Lütfi Elvan’ın makam odasına alındık. Bordo renkli dev masaya isimlerimizin bulunduğu kartlar yerleştirilmişti. Herkes yerini aldıktan sonra danışmanlar ve yardımcıları önce gelerek bizlerle sohbet ettiler, hepsinin Karamanlı ve Ermenekli olduğunu gözlemledik.

Bakan bey çok geçmeden teşrif ettiler hepimizi tek tek dolaşarak el sıkıp hoş geldiniz dediler, biz de kendisine hayırlı olsun dileklerinden bulunduk.
Herkesi kendisini tek tek tanıttı ben Güneyyurtlular Derneği başkanlığı yanı sıra rasyonel haber yazarı olduğumu da ifade ettim, kendisinin bu gazeteyle seçimlerden önce kampanya sırasında çalıştığını biliyordum. 
Ermenek’in ve bölgenin sorunları ve projeler hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Güneyyurt’un altından Ermenek çevre yoluna bütünleşmiş bir çevre yolu projesinin tamam olduğunu anlattılar. Yayla arazilerinin satışından söz edince ben; Allah razı olsun size minnettarız sayın bakanım, deyince bana: bunu sizden başka hiç söyleyen olmadı, dediler.
 Bir buçuk saate yakın samimi sohbetler edildikten sonra “Dünden Bugüne Taşeli’nin İncisi Güneyyurt (Gargara)” kitabımı imzalayarak kendisine arz ettim, ayağa kalkarak beraber resimler çektirdik, ardından da platform olarak getirdiğimiz hediyeyi takdim ettik.

Son olarak hatıra fotoğrafı çektirdik. Elemanlar e-posta adresimizi alarak o resimleri gönderdiler.
Yoğun işleri arasında bize de zaman ayırmak lütfunda bulunan Sayın Kalkınma Bakanımız Lütfi Elvan’a teşekkür ediyoruz.

Önemli not: “Dünden Bugüne Taşeli’nin İncisi Güneyyurt (Gargara)” kitabı 8 Temmuz cuma günü (dördüncü bayram) Güneyyurt merkezde açacağım stantta teşhir edilecektir. Edinmek isteyenleri ve tüm hemşerilerimizi bekleriz.

İrtibat: 0535 738 6854 e-posta: guneyyurthaber@hotmail.com

Paylaş

İLGİLİ HABERLER

İleri
« Önceki
Önceki
Sonraki »