ŞOFÖR ALINACAK

Karaman İl Özel İdaresi tarafından İŞKUR üzerinden verilen bir ilan ile geçici olarak şoför alımı yapılacağı duyuruldu.
İŞKUR'a verilen ilan ile Karaman İl Özel İdaresinde 6 aylık bir süre için görev yaptırılmak üzere 3 adet tır ve çekici şoförü alımı yapılacağı duyuruldu. Başvuru için adaylarda aranan şartlar ise en az 2 yıllık ön lisans mezunu olmak ve E yada D sınıfı ehliyete sahip olmanın yanında SRC belgesine de sahip olmak gibi şartlar aranmakta.
İlana başvuruda bulunmak isteyen adayların başvuru ve son başvuru tarihleri ise 1-10 Mart 2016 olarak belirlenmiştir.Başvuruda bulunacak olan adaylardan yalnızca Karaman ilinde ikamet edenlerin başvuruları geçerli sayılacaktır. Başvurular devam ederken ikamet değişikliği yapan adayların başvuruları ise İŞKUR tarafından geçerli sayılmayacaktır.
Alınacak olan 3 adet şoför ilanı için başvuruların beklenenin üzerinde olması durumunda ise noter huzurunda kura çekimi yapılacağının da altı çizildi. Başvuru yapmak isteyen adayların İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden ilgili ilana başvuru yapmaları gerekmektedir.
MEDYA ERMENEK YAZARLARI
HTML Hit Counter Bu Sayfanın Tıklanma Sayısı
Free Counters Kaç Bilgisayar Üzerinden Giriş Yapıldı
DİKKAT!Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen yazara ve yorumcuya aittir.

Paylaş

İLGİLİ HABERLER

İleri
« Önceki
Önceki
Sonraki »